Menü
Menü

personvern

1. Personvern på et øyeblikk

Generell informasjon

Følgende informasjon gir en enkel oversikt over hva som skjer med din personlige informasjon når du besøker nettstedet vårt. Personopplysninger er alle data som personlig identifiserer deg. Detaljert informasjon om databeskyttelse finner du i personvernreglene våre.



Datainnsamling på vår hjemmeside

Hvem er ansvarlig for datainnsamlingen på dette nettstedet?

Databehandlingen på dette nettstedet utføres av nettstedets operatør. Kontaktinformasjonen finner du i avtrykket av dette nettstedet.

Hvordan samler vi inn dataene dine?

Dine data blir samlet inn på den ene siden ved å fortelle oss dette. For eksempel kan dette være data du legger inn i et kontaktskjema.

Andre data samles automatisk når du besøker nettstedet gjennom våre IT-systemer. Dette er fremfor alt tekniske data (f.eks. Nettleser, operativsystem eller tidspunkt for sideforespørsel). Innsamlingen av denne informasjonen er automatisk så snart du kommer inn på nettstedet vårt.

Hva bruker vi dataene dine til?

En del av dataene blir samlet inn for å sikre en feilfri levering av nettstedet. Andre data kan brukes til å analysere brukeratferden din.

Hvilke rettigheter har du angående dataene dine?

Når som helst har du rett til å skaffe deg gratis informasjon om opprinnelse, mottaker og formål med dine lagrede personopplysninger. Du har også rett til å be om korreksjon, blokkering eller sletting av disse dataene. For dette formålet, så vel som for ytterligere spørsmål om databeskyttelse, kan du når som helst kontakte oss på adressen som er angitt i avtrykket. Videre har du klagerett til den kompetente tilsynsmyndigheten.



2. Generell informasjon og obligatorisk informasjon

Databeskyttelse

Operatørene av disse sidene tar beskyttelsen av dine personopplysninger veldig alvorlig. Vi behandler dine personopplysninger konfidensielt og i samsvar med lovbestemmelsene om databeskyttelse og denne personvernpolitikken.

Hvis du bruker dette nettstedet, vil forskjellige personopplysninger bli samlet inn. Personlig informasjon er informasjon som personlig identifiserer deg. Denne personvernerklæringen forklarer hvilken informasjon vi samler inn og hva vi bruker den til. Den forklarer også hvordan og til hvilket formål dette skjer.

Vi peker på at dataoverføringen på Internett (f.eks. I kommunikasjonen via e-post) kan utvise sikkerhetshull. En fullstendig beskyttelse av dataene fra tilgang fra tredjepart er ikke mulig.

Merknad om det ansvarlige kontoret

Det ansvarlige kontoret for databehandlingen på dette nettstedet er:

Peter Filipp

Telefon: +49 (0) 5191 14912
E-post: info@ferienparadies-muehlenbach.de

Ansvarlig instans er den fysiske eller juridiske personen som, alene eller i samspill med andre, bestemmer formålene og virkemidlene for behandling av personopplysninger (f.eks. Navn, e-postadresser osv.).



Tilbakekall av ditt samtykke til databehandling

Mange databehandlingsoperasjoner er bare mulig med ditt uttrykkelige samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake et allerede gitt samtykke. En uformell melding via e-post til oss er tilstrekkelig. Lovligheten av databehandlingen utført til tilbakekallingen forblir upåvirket av tilbakekallingen.



Ankerett til den kompetente tilsynsmyndigheten

Ved brudd på databeskyttelsesloven har vedkommende klagerett til den kompetente tilsynsmyndigheten. Den kompetente tilsynsmyndigheten i spørsmål om databeskyttelseslovgivning er den statlige databeskyttelsesansvarlig i den føderale staten der selskapet vårt er basert. En liste over databeskyttelsesansvarlige samt deres kontaktdata kan tas fra følgende lenke: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html .



SSL- eller TLS-kryptering

Dette nettstedet bruker, av sikkerhetsmessige årsaker og for å beskytte overføring av konfidensielt innhold, for eksempel bestillinger eller forespørsler du sender til oss som nettstedoperatør, SSL eller. TLS-kryptering. En kryptert tilkobling indikeres av nettleserens adressefelt som endrer seg fra "http: //" til "https: //" og låseikonet i nettleserfeltet.

Hvis SSL- eller TLS-kryptering er aktivert, kan dataene du sender til oss ikke leses av tredjepart.



Informasjon, blokkering, sletting

Innenfor omfanget av gjeldende juridiske bestemmelser har du når som helst rett til å gi gratis informasjon om dine lagrede personopplysninger, deres opprinnelse og mottaker og formålet med databehandlingen og om nødvendig en rett til å korrigere, blokkere eller slette disse dataene. For ytterligere informasjon om personopplysninger, vennligst kontakt oss når som helst på adressen som er angitt i avtrykket.



Motsetning mot reklamepost

Bruken av kontaktdata som er publisert i forbindelse med avtrykkplikten for å sende uoppfordret reklame- og informasjonsmateriell, avvises herved. Operatørene av sidene forbeholder seg uttrykkelig retten til å iverksette rettslige tiltak i tilfelle uønsket sending av reklameinformasjon, for eksempel spam e-post.



3. Datainnsamling på vår hjemmeside

Serverloggfiler

Tilbyderen av sidene samler og lagrer automatisk informasjon i såkalte serverloggfiler, som nettleseren din automatisk overfører til oss. Dette er:

    Nettlesertype og nettleserversjon
    Operativsystem brukt
    Henvisningsadresse
    Vertsnavn på den tilgangsmaskinen
    Dato for serverforespørselen
    IP-adresse

Det er ingen sammenslåing av disse dataene med andre datakilder.

Grunnlaget for databehandling er art. 6 nr. 1 lit. f DSGVO, som gjør det mulig å behandle data for å oppfylle en kontrakt eller forhåndsavtale.

 
Hotline: +49 (0) 5191 14912