Menü
Menü

forlaget

Informasjon i henhold til § 5 TMG:

Hotel Landhaus Eden GbR
An der Bundesstraße 4
29614 Soltau

Telefon: 05191/938460
Telefax: 05191/938580

E-Mail: hotel@landhauseden.de

Kontakt:

Telefon: +49 (0) 5191 14912
E- Mail: info@ferienparadies-muehlenbach.de

Tvisteløsning

EU-kommisjonen gir en plattform for online tvisteløsning (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr . E-postadressen vår finner du ovenfor i avtrykket.

Vi er ikke villige eller forpliktet til å delta i prosedyrer for tvisteløsning for et forbruker voldgiftsnemnd.

Ansvar for innhold

Som tjenesteleverandør er vi ansvarlig i henhold til § 7 Abs.1 TMG for eget innhold på disse sidene i henhold til de generelle lovene. I henhold til §§ 8 til 10 TMG er imidlertid vi som tjenesteleverandør ikke forpliktet til å overvåke overført eller lagret tredjepartsinformasjon eller undersøke omstendigheter som indikerer en ulovlig aktivitet.

Pliktene til å fjerne eller blokkere bruken av informasjon i henhold til allmenn lovgivning forblir upåvirket. Ansvar i denne forbindelse er imidlertid bare mulig fra kjennskapet om en spesifikk overtredelse. Ved varsling om passende brudd, fjerner vi dette innholdet umiddelbart.

Ansvar for lenker

Vårt tilbud inneholder lenker til eksterne nettsteder fra tredjeparter som ikke har innflytelse på innholdet. Derfor kan vi ikke påta oss noe ansvar for dette eksterne innholdet. Innholdet på de koblede sidene er alltid ansvarlig for den respektive leverandøren eller operatøren av sidene. De koblede sidene ble sjekket for mulige juridiske brudd på tidspunktet for koblingen. Ulovlig innhold var ikke gjenkjennelig på tidspunktet for koblingen.

Imidlertid er en permanent innholdskontroll av de koblede sidene ikke rimelig uten konkrete bevis for lovbrudd. Ved varsling om brudd, fjerner vi slike lenker umiddelbart.

copyright

Innholdet og verkene på disse sidene opprettet av nettstedsoperatørene er underlagt tysk opphavsrettslovgivning. Duplisering, behandling, distribusjon og enhver form for utnyttelse utenfor opphavsrettsgrensen krever skriftlig samtykke fra den respektive forfatteren eller skaperen. Nedlastinger og kopier av dette nettstedet er kun til privat, ikke-kommersiell bruk.

Så langt innholdet på denne siden ikke ble opprettet av operatøren, blir opphavsretten til tredjepart vurdert. Spesielt blir tredjepartsinnhold identifisert som sådan. Skulle du fortsatt være klar over brudd på opphavsretten, ber vi om et notat. Ved varsling om brudd vil vi fjerne slikt innhold umiddelbart.
 
Hotline: +49 (0) 5191 14912